maandag 20 april 2020

Het grote geweldige vrouwenboek van Machteld Maris (l970-2020)

Machteld Maris (1970-2020) zorgde altijd voor entertainment | Het ...Deze week las ik dat Machteld Maris op vijftigjarige leeftijd was overleden aan een hersentumor.

bol.com | Het grote geweldige vrouwen boek, Machteld Maris ...Ik heb in 2010 het boek van  haar aangeschaft. Het grote geweldige vrouwenboek; de culturele bagage voor iedere vrouw(en de mannen in haar leven) Mooi uitgegeven boek met gekleurde illsustratie, bronvermelding, register en verwijzing naar digitale sites over dit onderwerp,
Grote Geweldige Vrouwen Boek 1e druk is een boek van Machteld Maris uitgegeven bij Artemis & Co. ISBN 9789047201298

Zouden er vrouwelijke filosofen zijn dan?'

Machteld Maris wilde antwoord geven op vragen als deze en stelde een even persoonlijke als controversi le canon samen over vrouwen en cultuur. Het Grote Geweldige Vrouwen Boek is serieus en humoristisch, informatief en speels en bevat vele namenlijstjes, feiten, weetjes, tips en citaten op het gebied van kunst, literatuur, dans, muziek, filosofie, religie, toneel fotografie en mode.

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek bevat zowel high als low culture en een biedt een onuitputtelijke voorraad culturele gespreksstof. Het behandelt (bijna) alles wat je als moderne vrouw van de wereld zou moeten weten om voortaan een geweldig eruditie indruk achter te laten tijdens een feestje of bijeenkomst. Bekijk het filmpje.

Geen opmerkingen: