donderdag 10 augustus 2017

Ik zie je op het strand van Jill Mansell

Ik zie je op het strandTussendoor een feelgoodboek lezen. De titel zegt al genoeg: Ik zie je op het strand. Een heerlijk boek om te lezen in een strandstoel en dan alles op je af laten komen. Niet teveel nadenken en niet teveel op toevalligheden letten!
Clemency komt toevallig naast Sam te zitten op een vlucht naar Malaga. Ze raken in gesprek en hebben een klik.. Maar dan zien ze elkaar 3 jaar later weer als  stiefzus Belle haar nieuwe vriend Sam aan Clemency komt voorstellen.
Na allerlei gebeurtenissen ook binnen beider kenniskring eindigt het boek met weer een vlucht in het vliegtuig waarbij Sam en Clemency elkaar voor goed gevonden hebben.
Goed voor een paar uurtjes leesplezier
Over de schrijfster:
Jill MansellJill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.

Geen opmerkingen: