vrijdag 29 mei 2020

Stille wateren van Eva Nagelkerke


Afbeeldingsresultaat voor eva nagelkerke
Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Eerder schreven ze onder de naam Eva Monté twee goed ontvangen spannende romans, en hun tiendelige Storytel Original-dramaserie De mooiste tijd van je leven stond wekenlang in de toptien van best beluisterde series.

Stille wateren - Eva Nagelkerke - (ISBN: 9789402704631) | De SlegteThriller die je aanvankelijk op het verkeerde been zet. Heeft Sophie Annet vermoord? Of heeft zij onterecht tien jaar vastgezeten?
Jaren  later komt zij erachter wie de werkelijke dader was.
 
 Flap:
Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?
De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...
"Een verrassende "kruipt onder je huid'-thriller

Geen opmerkingen: