woensdag 6 mei 2020

Smartphone etiquette van Marlous de Haan

In dit boek worden 125 gouden gedragsregels besproken voor het gebruik van je mobiel.
bol.com | Smartphone etiquette, Marlous de Haan | 9789492723956 ...Marlous de Haan is een rasechte nomofoob (Nomofobie is een overmatige angst voor het niet continu bereikbaar zijn via een mobiele telefoon. Deze angst kan veroorzaakt worden door het buiten bereik zijn, het vergeten van het toestel of een slecht functionerend toestel.[1] Een nomofoob is iemand die aan nomofobie lijdt.)
Marlous is fysiotherapeut en wetenschapper. Zeverdiepte zich in de fysieke problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van  de mobiele telefoon en de sociale aspecten van dit gebruik.
Boek ziet er aantrekkelijk uit. Leuke tekeningen en praktische tips voor thuis en op je werk met heel veel feitjes en onderzoeksgegevens zonder te wetenschappelijk te zijn. Geschikt voor iedereen met een smartphone ook voor mediawijsheid.
Leuk bladerboek hoe je met een smartphone om kunt gaan.. Met discussiepunten..Iedereen met een smartphone herkent zich in bepaalde hoofdstukken. Het is leuk om door dit boek te bladeren en af en toe een onderdeel te lezen en kijken hoe je dit zelf toepast.
Leuk voor op je nachtkastje of in de wachtkamer kantoor of school.
.

Geen opmerkingen: