dinsdag 11 augustus 2020

Verdacht van moord van Tess Gerritsen

 Verdacht van moordSpannende thriller voor dit hete zomerweer. Leest als een trein en met een verrassende afloop. Omschrijving:
Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda Wood. Hij ligt in háár huis, op háár bed, is vermoord met háár mes en - last but not least - was háár ex-minnaar. Een doodeenvoudige crime passionnel, zo luidt de conclusie. Maar hoe uitzichtloos Mirandas situatie ook lijkt, ze is vastbesloten haar naam te zuiveren. In eerste instantie is ook Chase Tremain ervan overtuigd dat zijn broer is neergestoken door zijn ex-minnares. Tot hij de vermeende moordenares in de ogen kijkt en daar totaal andere emoties in ziet dan hij verwachtte. Ten prooi aan twijfel, laat hij zich verleiden om samen met haar op zoek naar de werkelijke dader te gaan. Al heel snel wordt het bewijzen van haar onschuld echter ruw naar de achtergrond gedrongen. Allereerst moeten ze zien in leven te blijven!

Afbeeldingsresultaat voor tess gerritsenTess Gerritsen is een Chinees-Amerikaanse auteur van thrillers. In de Verenigde Staten zijn de meeste van haar boeken bestsellers, maar ook in Europa zijn haar boeken populair

Geen opmerkingen: