zondag 17 juni 2018

De erfgename van Ellen de Vriend

Afbeeldingsresultaat voor de erfgename ellen de vriendThriller waar je weer eens ziet dat je  in een relatie elkaar niet goed kent. Tijdens een weekendje weg  in Zeeland verdwijnt de man van horecaondernemer Britt Hulsman.

Er blijkt heel veel aan de hand te zijn. Hij is gokverslaafd gaat met verkeerde mensen om heeft heel veel schulden en is een grote fantast.
Britt blijft in het begin helemaal in zijn goedheid geloven tot ze bijna zelf als dader wordt gezien en de tweede verhaallijn is Mara een mantelzorger voor haar moeder. Zij is in contact gekomen met Richard en speelt het spelletje mee en dan is er nog een verrassende afloop op het einde. Eind goed al goed.
Vrouwenthriller om lekker buiten te zitten lezen deze zomer.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biografie
Ellen De Vriend-de Jong werd geboren in Vlissingen. Ze woont daar al haar hele leven. Na de Havo op de Rijks Scholengemeenschap Scheldemond (nu het Scheldemond College) werkte Ellen bij de ABN bank en werd daarna fulltime moeder. Toen haar dochter wat ouder was werd ze, na het inzenden van wat kopij, gevraagd als verslaggever voor de Scheldebode en later voor de Provinciale Zeeuwse Courant. Ze volgde in 2002 een cursus verslaggeving van de Fontys Hogeschool. Naast algemene verslaggeving had ze ook de wekelijkse rubriek ‘Mensenwerk

Geen opmerkingen: