zondag 14 juli 2019

Liever horen we onszelf van Renate Dorrestein

Afbeeldingsresultaat voor liever horen we onszelfPrachtig boekje van 94 blz. over de dertigjarige fotografe Mila, die bij haar excentrieke schoonmoeder in een boshut op bezoek gaat nadat haar  vriend Dennis op mysterieuze wijze verdwenen is op een zielschip. Het schip is onbemand teruggevonden. De beide dames gaan verschillend met de verdwijning om/ Mila verwacht dat hij nog terugkomt en Janne de moeder wil al een gedenkteken in het bos voor hem maken.
Renate_Dorrestein.jpgWie hield het meeste van Dennis Mila, die hem maar 4 jaar gekend heeft of Janne die hem heeft gebaard en opgevoed.
Het boek is oorspronkelijk als luisterboek verschenen en in 2017 opnieuw uitgegeven en voorzien van gekleurde illustraties van Sylvia Weve. Heel mooi.

1 opmerking:

Noah Kyano zei

Mijn leven was verpest toen mijn vrouw me inpakte, na vijf jaar waren we samen. Ik was verloren en hulpeloos nadat ik zoveel manieren had geprobeerd voor mijn vrouw om me terug te nemen. Op een dag op het werk was ik verstrooid zonder te weten dat mijn baas me belde en vroeg wat er aan de hand was met mijn gezin. Ik vertelde hem dat mijn vrouw om echtscheiding vroeg en mij naar ons stuurde
 eigen huis en toen vertelde hij me dat het geen probleem was. Ik heb nooit begrepen wat hij daarmee bedoelde, het is geen probleem om mijn vrouw terug te krijgen, hij zei dat hij een spreuk gebruikte om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem verliet voor een andere man en nu zijn ze samen tot op heden en in eerste instantie was ik geschokt toen ik hoorde mijn baas en de zijkant kreeg hij ook de betovering om deze baan te krijgen. toen gaf hij me een e-mailadres doctorigbinovia93@gmail.com aan de spell caster die hem hielp zijn vrouw en zijn baan terug te krijgen, ik had nooit gedacht dat dit zou werken, maar ik had geen andere keuze dan in contact te komen met de spell-gieter dat deed ik, en hij bad voor mijn informatie en dat mijn man hem liet spellen en ik stuurde hem de details, maar na twee dagen, Sanne, belde ik mijn man om me te vragen wat ze zal doen om me terug te krijgen, ik geloofde het nooit omdat het was net als een droom, en ik moest naar het huis van mijn moeder en tot mijn grote verbazing knielde mijn man neer voordat ik om vergeving vroeg, hij wilde mij en de kinderen thuis, dus ik gaf Drigbinovia een gesprek over mijn plotselinge verandering man en hij maakte me duidelijk dat mijn vrouw tot het einde van de wereld van me zal houden, dat ze mijn zicht nooit zal verlaten. WOW Eindelijk is mijn vrouw terug en nu doen we dingen samen, hij maakt me elke ochtend gelukkig, dankzij Drigbinovia. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot het huwelijk, neem dan contact op met Drigbinovia voor hulp. Je kunt hem ook bereiken via WhatsApp hem op +2348144480786 Hij is een vertrouwde man.