woensdag 24 augustus 2016

Alecto van Xenia Kasper

Xenia Kasper
Xenia Kasper (1960) is een Nederlandse auteur. Daarnaast is ze manager en persagent van bekende entertainers, waaronder Linda de Mol, Bridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau. Kasper is van Duitse komaf, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland.
In 2007 debuteerde ze succesvol met 38 ½, 1 man & 2 minnaar, een chicklitroman over de zussen Andrea en Susa. Een jaar later verscheen het vervolg, 32ºC, 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man. In 2011 leverde Kasper een bijdrage aan de spannende verhalenbundel Wintercrime. Haar eerste volledige thriller, Chimaera - moord met twee gezichten, verscheen in hetzelfde jaar en heeft de haar niet onbekende televisiewereld als decor. Het boek belandde al snel in de bestsellerlijst Top 60. Daarna verschenen de thrillers Ongeremd  (2012) en Nemesis  (2014), waarin we kennismaken met misdaadjournalist Maja, een vrouwelijke versie van Peter R. de Vries.


AlectoMaja van Tijl is een misdaadverslaggever met een populair televisieprogramma. Wanneer haar zoon door onbekenden wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met de moordzaak op een bekende zanger. Maar wanneer er nog meer slachtoffers vallen, staat Maja voor een raadsel. Samen met haar team en de politie komt ze een bizarre en tragische gebeurtenis uit het verleden op het spoor. In een race tegen de klok is het echter alleen Maja die oog in oog komt te staan met de wraakzuchtige dader. Intriges en verrassende gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op in Alecto. Tegen de achtergrond van de glamoureuze televisiewereld wisselen spanning, liefde en tragiek elkaar af. Een nieuwe meeslepende thriller van bestsellerschrijfster Xenia Kasper!

Spannend boek, heerlijk om in de zon te lezen. boeit van begin tot eind. Je zit er meteen in en wilweten hoe het afloopt. Voor alle vrouwelijke lezers die van spannende thrillers houden.

De schrijfster is op de hooget van de tv wereld en de sterren die daar een rol inspelen.
Een reactie posten