woensdag 22 mei 2019

Het is je moeder van Isa Hoes

Het is je moederFragmenten uit de Nederlandse literatuur over moeders geselecteerd door Isa Hoes.
Het is je moeder.... Iedereen heeft een moeder. En er is veel over moeders geschreven.
Moeders in alle facetten. Liefdevol, hulpeloos, dwingend, zorgend , ongewenst moeder, alleenstaande moeders, gescheiden moeders moeders die hun gezin achterlaten en nog veel meer.


Na Toen ik je zag en Te lijf heeft schrijfster en actrice Isa Hoes een nieuw boek uitgebracht. Het is je moeder heet haar nieuwste creatie en is een bundeling van verhalen over allerlei soorten moeders.
Dinsdag kreeg Isa het eerste exemplaar van het boek uitgereikt. Dat vierde ze met dierbaren. Voor de gelegenheid sprak ze ook over haar eigen moeder en gezin.
Alles delen
Isa’s moeder overleed in 2010 op 82-jarige leeftijd. Tegenover Shownieuws is Isa openhartig over de band die ze met haar had. “Mijn moeder en ik hadden een interessante relatie. Ik praatte veel en deelde bijna alles. Mijn moeder vond dat soms heel heftig, zeker toen ik wat ouder werd. Dan dacht ze: moet dit allemaal gedeeld worden met mij?”, lacht Isa.
Zo ontstond ook de naam van haar nieuwste boek. Als haar moeder het heftig vond dat Isa alles met haar deelde, mondde dat soms uit in pittige discussies. Isa: “Mijn moeder barstte dan in tranen uit, waarop mijn vader zei: ‘het is je moeder!'”
Zichzelf zijn
Inmiddels is Isa zelf moeder van twee kinderen, zoon Merijn (20) en dochter Vlinder (13). Isa wil haar koters vooral meegeven dat ze zichzelf mogen zijn. Ze straalt als ze het heeft over haar kroost. “Ik ben echt een Joodse moeder, ik wil mijn kinderen heel dicht bij me houden.”


1 opmerking:

Anne Marieke zei

Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en houd altijd van hem om bij mij terug te komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot op heden genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op in zijn Email-adres en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om hiv, kanker, enz. Te genezen. Neem contact met hem op via zijn e-mail doctorosagiede75@gmail.com GOED GELUK.