maandag 14 januari 2019

De supermarktsurvivalgids van Teun van de Keuken

Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt
Omslagfoto
Afbeeldingsresultaat voor keuken , teun van derTeun van de Keuken is de best denkbare reisleider voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Hij leert je ook van de gebaande paden af te wijken en door de marketingtaal op de verpakkingen heen te prikken zodat je nooit meer met onzinproducten thuiskomt: geen ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept of ‘handgekookte’ chips uit een industriĆ«le ketel.


In dit boek geeft hij allerlei praktische tips: ga nooit op pad zonder boodschappenlijstje. Lees op de achterkant van het product, op ooghoogte staan de duurste producten, welk fruit kun je bij welk fruit leggen? Een paar kreten. Verder komt alles aan bod.Groenten, vis, vlees, brood water blikjes, pakjes en zakjes, snoep en snacks, diepvries geneesmiddelen en kassa.
Dit boek is toegankelijker dan het boek van Olthuis. Ziet er ook fleuriger uit.

Geen opmerkingen: