maandag 23 september 2019

Zonder publiek van Marjolein Beumer

Afbeeldingsresultaat voor marjolein beumerMarjolein Beumer is een Nederlandse actrice en scenarioschrijfster. Beumer speelde rollen in de films Survival en De vlinder tilt de kat op, de televisieseries De geheime dienst, De 9 dagen van de gier en Trauma 24/7. Daarnaast speelde zij gastrollen in Baantjer, Unit 13, Grijpstra & De Gier en Flikken Maastricht.
Zonder publiek - Boek Marjolein Beumer (ISBN: 9029093471)In zonder publiek draait het om 3 vrouwen: Oma, moeder en dochter van 18.
Oma is een zeer bekende toneelspeelster en raakt dement en kan haar teksten niet meer onthouden en  moet stoppen met toneelspelen. Dochter  heeft geen goede band met haar moeder omdat zij het te druk had met het toneelspel en nieuwe vriend. Dochter Laura is door haar grootouders opgevoed. Laura heeft geprobeerd haar dochter Puck alles te geven maar zij is daardoor overbezorgd geraakt en kan haar dochter niet loslaten. Door de dementie van de grootmoeder komen de vrouwen nader tot elkaar. roman over de mooie en minder mooie kanten van het moederschap. Luister naar de schrijfster
Zus antoinette heeft het boek geschreven mijn vader is een vliegtuig.
Geen opmerkingen: